DEMPER

Ieder jaar is het weer een hele opgave om een leuke en originele giveaway te verzinnen voor uw deelnemers aan het jaarlijkse tennistoernooi.

En laten we eerlijk zijn: wat is er nou geschikter dan een tennis demper?

U kunt deze volledig naar eigen wens laten ontwerpen, om zo een unieke giveaway aan de deelnemers te schenken. Een relatief goedkope optie die ook nog eens zeer goed van pas komt. Deze demper is namelijk voor veel tennissers een verademing voor het spel.

WAAROM EEN TENNIS DEMPER?
Veel tennissers zetten een rubberen inzetstukje onder in het blad tussen de snaren. Met zo’n tennis-demper verminder je trillingen van de snaren tijdens balcontact. Deze vangt de trillingen op die je anders bij ‘off-center’ geslagen ballen ervaart. Geeft je racket minder trillingen door aan je lichaam? Dan verkleint dat de kans op blessures.

SUPER GESCHENK!
Origineel
 Wordt gebruikt
 Niet duur

De bedrukking van de tennis-demper is in 3D (tekst en/of logo komen iets omhoog uit de demper). Diverse tennisclubs zijn u al voorgegaan en overal wordt hier dolenthousiast op gereageerd.

Uw (hoofd)sponsor zit vaak met hetzelfde “probleem”. Iets weggeven wat leuk is, maar waar de sponsor ook nog iets aan heeft. De tennis demper heeft die attentiewaarde.

De tennis demper is niet alleen ideaal als giveaway, maar natuurlijk ook geschikt voor losse verkoop aan de bar van uw tennisclub!

VOORBEELDEN

Enkele voorbeelden van door ons geproduceerde tennis-dempers.

INTERESSE?

Ontvang vandaag nog de offerte!

  • Géén Startkosten
  • Upload jouw logo (indien mogelijk in bestandsformaat .ai of .eps (vectoren), en wij maken geheel vrijblijvend een artist-impression van de demper voor je met jouw logo.

OFFERTE AANVRAAG

Bedrukking voor- en achterzijde gelijk
Stuur mij een digitaal voorbeeld van mijn logo op een tennis-demper
Upload uw logo (indien mogelijk in bestandsformaat .ai of .eps (vectoren)
Contactgegevens

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Tennis-demper.nl is onderdeel van Basisidee reclame & meer

© 2021 Tennis-Demper.nl